Közúti baleset történt

Halál a vecsési Fő úton

A külföldi rendszámú személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már csak a holttestét tudták kiemelni.

2014.07.13 08:29MTI

Fának ütközött egy személyautó a vecsési Fő úton, a balesetben a kocsiban egyedül utazó férfi beszorult a roncsba és meghalt - közölte vasárnap reggel a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a külföldi rendszámú személyautót vezető középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a műszaki mentésen dolgozó monori hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel már csak a holttestét tudták kiemelni a roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.