Az M5-ös autópályán

Elszabadultak a méhek is a halálos baleset helyszínén

Az 54-es kilométerszelvénytől a 43-as kilométerszelvényig lezárták az M5-öst, a forgalmat az 5-ös számú főútra terelik.

2014.06.30 07:26MTI
mehekszabadultakel MTI Fotó Donka Ferenc

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán, ahol egy kisbusz és egy utánfutón méheket szállító személyautó ütközött össze hétfőre virradóra a Budapest felé vezető oldalon, Pest megyében Hernádnál - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A rendőrség arra figyelmezteti az M5-ös autópályán közlekedőket, hogy a 48-as kilométerszelvénynél történt hajnali baleset környékén legyenek fokozottan óvatosak, járművük ablakait tartsák zárva, mert méhek szabadultak el.

Hétfő hajnalban eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 48-as kilométerszelvénynél, a balesetben egy ember életét vesztette.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte: a kisbusz utánfutón méheket szállított, ezek az ütközés után elszabadultak. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés, valamint a kiszabadult méhek befogásának idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalát az 54-es kilométerszelvénytől a 43-as kilométerszelvényig lezárta, a forgalmat az 5-ös számú főútra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.