Egyszercsak beomlott

Barlangot találtak csatornázás közben Budapesten

Csatornázási munkálatok közben beomlott egy terület Budapesten a II. kerületi Törökvész utcában, a Ferenchegyi út kereszteződésénél, ezért lezárták az utat.

2014.06.28 15:00MTI

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a beomlott rész egy barlangba vezet, amit a barlangi mentők vizsgálnak át, azt kutatva, hogy jelent-e ez a felfedezés bármilyen veszélyt a környező épületekre.

MTI Fotó: Lakatos Péter

A katasztrófavédelem szakembere ereszkedik le egy csatornázási munkálatok közben talált barlangba a II. kerületi Törökvész úton 2014. június 28-án. Az elsődleges feltételezések szerint a beomlott területen talált üreg az 1933 óta ismert Ferenchegyi barlang folytatása lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.