Sikerült megfékezni a tüzet

Felszállás közben gyulladt ki egy utasszállító hajtóműve Budapesten

A TunisAir Monasztirba induló chartergépének egyik hajtóműve gyulladt ki a felszállás megkezdése után, a felszállópályán.

2014.06.10 19:43Havariapress
freedigitalphotos.net/xedos4

Kigyulladt a hajtóműve felszállás közben egy utasszállító repülőgépnek a Liszt Ferenc repülőtéren. A gép megszakította a felszállast, a lángokat a földet érés után a tűzoltók megfékezték, a 94 utas épségben elhagyta a gépet - jelenti a HavariaPress.

Az első információkkal szemben, nem kényszerleszállas, hanem kényszerhelyzeti megszakított felszállás történt kedden kora este a budapesti repülőtéren. A TunisAir Monasztirba induló chartergépének egyik hajtóműve gyulladt ki a felszállás megkezdése után, a felszállópályán.

A felszállást megszakították, senkinek nem esett baja a fedélzeten, a 94 ember épségben elhagyta a gépet. A tűzoltók eloltották a hajtóműtüzet. A gépet levontatják a pályáról, s tüzetes vizsgálatnak vetik alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.