Autóval ütközött

Buszbaleset Újpest-központnál, három utas megsérült

Egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó ütközött össze a IV. kerületi Újpest-központ közelében hétfő este, a busz három utasa megsérült.

2014.06.02 18:44MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta, hogy a baleset az István út és a Munkásotthon utca kereszteződésében történt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte, hogy három nőt vittek kórházba: egyiküket könnyű sérüléssel, kettőt pedig könnyűnek tűnő fejsérüléssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.