Kamion ütközött

Baleset miatt teljes útzár van Szegednél

Teljes szélességében lezárták a 47-es főút egy szakaszát Szeged határában, ahol egy BMW-vel ütközött egy kamion.

2014.06.02 15:00Havariapress
freedigitalphotos.net/anankkml

A Csongrád megyei város belterületén, a 47-es főút egyik kereszteződésénél hétfőn kora délután haladt egy kamion, melynek vezetője - annak érdekében, hogy az előtte lassító motorost ne üsse el - elrántotta a kormányt.

Emiatt a nyergesvontató összeütközött a vele szemben érkező BMW típusú személyautóval, melynek sofőrje a balesetben könnyebb sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés befejeztéig teljes útzár van érvényben, a torlódás elkerülése miatt a rendőrség javasolja, hogy aki teheti, kerülje el a balesettel érintett területet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.