Két nő előzetesben

Elkábították és kifosztották a férfit

Rablással gyanúsít a Bajai Rendőrkapitányság két nőt, akik italba kevert szerrel elkábítottak, majd kifosztottak egy férfit Bácsalmáson.

2014.05.22 09:49Havariapress
freedigitalphotos.net/zole4

A 34 éves B. Árpádné és társa, a 32 éves K. Szilvia május 16-án követte el a súlyos bűncselekményt. Áldozatukat - egy ideiglenesen Bácsalmáson lakó veszprémi férfit - italba kevert, eddig ismeretlen szerrel kábították el.

A két nő, miután áldozatuk öntudatlan, védekezésre képtelen állapotba került, elvették a mobiltelefonját, a pénzét, s a lakásban talált lapot, táblagépet is magukkal vitték. A rövid időn belül elfogott, rablással meggyanúsított nőket őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.