Az anyagi kár jelentős

Ismét romák lakta ház volt a célpont: Ónodon lobbant fel a Molotov-koktél

Az ajtó felgyulladt, az ablak betört. A ház tulajdonosa időben észrevette a tüzet, így el tudta oltani.

2014.05.20 20:32ma.hu
Forrás: youtube.com

Két Molotov-koktélt dobtak hétfőn éjjel Ónodon egy romák lakta házra - írta az Index, miután a rendőrség megerősítette az Északhírnök.com regionális portál értesülését.

Az ismeretlen tettes a ház ajtajára és ablakára dobta a "két éghető anyaggal teli üveget". Az ajtó felgyulladt, az ablak betört. A ház tulajdonosa időben észrevette a tüzet, így el tudta oltani. Senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős.

A 2008-2009-es romagyilkosságokban még nincs jogerős ítélet, de az Emberi Erőforrások Minisztériuma márciusban 70 millió forintos kártérítésről döntött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.