Még hétfőn történt

Haragos szomszéd volt a Molotov-koktélos ároktői merénylő

A gyerekeket és a felnőttet könnyebb égési sérülésekkel szállították kórházba.

2013.12.27 12:54MTI
Fotó: MTI, archív

Elfogták azt a férfit, aki még hétfőn okozott tüzet egy Molotov-koktélos palackkal Ároktőn egy családi házban, a tűzben három gyerek és egy felnőtt könnyebb égési sérüléseket szenvedett.

A vizsgálat során derült ki, hogy a tüzet szándékosan okozták, a tettest emberölés kísérletének megalapozott gyanújával vették őrizetbe. A férfi azzal indokolta cselekedetét, hogy hosszú ideje haragban állt szomszédjával.

Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn tájékoztatta az MTI-t a tűzesetről, akkor elmondta, hogy Ároktőn, a Dózsa György úton egy családi ház egyik szobájában pusztítottak a lángok. A gyerekeket és a felnőttet könnyebb égési sérülésekkel szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.