Torony

Szülei sírjába rejtette a lopott ékszereket

Egy szombathelyi ékszerbolt kirakatát betörte és onnan ékszereket, valamint márkás órákat tulajdonított el.

2014.04.28 12:11MTI

Szülei sírjában rejtette el a lopott ékszereket egy hajléktalan férfi Vas megyében - közölte hétfőn a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A beszámoló szerint a hajléktalan férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, április 8-án éjszaka egy szombathelyi ékszerbolt kirakatát betörte és onnan ékszereket, valamint márkás órákat tulajdonított el.

A férfi akit április 14-én elfogtak a rendőrök, beismerő vallomásában elmondta: az ellopott értékek egy részét szülei Torony község temetőjében, szülei sírjába ásta el, ahol útmutatása alapján azokat a nyomozók később meg is találták.

A Szombathelyi Járásbíróság a lopással és más bűncselekményekkel gyanúsított férfit előzetes letartóztatását rendelte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.