Hárman a Volvóban

Elaludt a sofőr a volánnál - súlyos baleset Keszthely közelében

A gépkocsi letért az útról, árokba csúszott, majd egy ház kerítésének ütközött.

2014.04.28 09:47Havariapress

Három ember sérült meg, egyikük súlyosan, amikor árokba hajtott, majd egy kerítésnek ütközött egy személyautó a sofőr elalvása miatt Keszthely közelében.

Vasárnap este a Zala megyei Várvölgy irányából tartott Keszthely felé autójával egy 29 éves férfi, amikor a gépkocsi letért az útról, árokba csúszott, majd egy ház kerítésének ütközött.

A Volvóban hárman utaztak, közülük az anyósülésen ülő 53 éves zalaszántói férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a keszthelyi sofőr és egy, a hátsó ülésen utazó idősebb férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sofőr azt állította, hogy a baleset azért történt, mert vezetés közben elaludt a volánnál.

A történtek körülményeinek tisztázása érdekében mindenesetre a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.