Balesetek az autópályán

M3-as: elaludhattak a volánnál - két halott, öt sérült

Ketten meghaltak, öten pedig megsérültek két közlekedési balesetben az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán szombaton hajnalban.

2013.07.06 07:20MTI

Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a sztráda 143-as kilométerszelvényénél, a Miskolc felé haladó sávban egy kisbusz árokba hajtott. A balesetben ketten meghaltak, hárman súlyosan megsérültek.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy az ukrán rendszámú jármű vezetője feltehetően elaludt a volán mögött, ezért történt a baleset. A helyszínelés még tart, a pálya ezen szakaszát lezárták.

A rendőrségi szóvivő azt is elmondta, hogy az M3-as 164-es kilométerszelvényénél egy szerb rendszámú kamion is az árokba hajtott, ebben a balesetben ketten sérültek meg. Az elsődleges információk szerint a teherautó vezetője szintén elaludhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.