Pályazár

Felborult kamion bénítja az M7-est

Egy kamion a szalagkorlátnak ütközött és felborult az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúrnál, a 170-es kilométerkőnél szombat reggel. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! képgaléria

2013.06.22 08:50MTI
A galériához KATT a képre!>>>

A sofőr a vezetőfülkébe szorult, az utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
 
Gaál Attila közölte: a nem sokkal hét óra előtt történt balesethez a marcali és a keszthelyi tűzoltókat riasztották, Nagykanizsáról pedig darut hívtak, hogy felállítsák a felborult kamiont. 

A rendőrség a honlapján arról tájékoztatott, hogy a kamion az eddigi információk szerint - még tisztázatlan okból - a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött. 

A jobb pályatestet a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 170-es kilométer előtt leterelik az autópályáról és csak öt kilométerrel arrébb engedik vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.