Aranykéz utca - ismerős valahonnan?

Magas gázkoncentráció miatt kiürítettek egy budapesti bárt

Összesen négy embernél állapították meg szén-monoxid-mérgezés gyanúját egy budapesti bárban, amelyet kiürítettek a magas gázkoncentráció miatt.

2014.04.12 08:45MTI
Forrás: Freedigitalphotos

Az V. kerületi Aranykéz utcában, egy többszintes épület földszintjén működő bárban a szén-monoxid érzékelő jelezte a gázkoncentráció magas szintjét.

A riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók mérései a helyiség galériájában kimutatták a magas gázkoncentrációt, ezt követően a bent tartózkodó 20-25 embert kivezették a helyiségből.

A helyszínen a mentők két embert láttak el, később a fővárosi katasztrófavédelem doktorszolgálata a kivezetett embereket is megvizsgálta, további két embernél állapították meg a szén-monoxid-mérgezés gyanújá

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.