Riasztás

Gázszivárgás a debreceni agrártudományi központ területén

Az úgynevezett körzeti nyomáselosztónál valóban szivárgás van, ezért a gázszolgáltató szakemberei megállapították a szivárgás helyét, és elzárták a gázt.

2014.02.11 21:03MTI
Fotó: MTI

Gázszivárgás miatt riasztották a tűzoltókat a Debreceni Egyetem agrártudományi központjához kedd este - tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense az MTI-t. Madai Petra elmondta: egy járókelő jelezte, hogy gázszagot érez. A tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei megállapították, hogy az egyetem területén lévő gázfogadó üzemszerűen működik.

A további mérések alapján kiderült, hogy az úgynevezett körzeti nyomáselosztónál valóban szivárgás van, ezért a gázszolgáltató szakemberei megállapították a szivárgás helyét, és elzárták a gázt - ismertette a sajtóreferens. Madai Petra hozzátette: a művelet a fogyasztókat nem érintette, sem egyetemi, sem lakossági fogyasztókat nem kellett kikapcsolni a szolgáltatásból, és lakosságvédelmi intézkedésekre sem volt szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.