Nincs gáz

Gázszivárgás miatt húsz embert kellett kiköltöztetni Turán

Elvágtak egy 160 milliméter átmérőjű gázvezetéket a Pest megyei Turán, a gázszivárgás miatt 100 méteres körzetben kiürítették az épületeket. Ebből az okból a szomszédos Galgahévízen is szünetel gázszolgáltatás.

2014.03.27 11:41MTI

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a gázvezetéket egy munkagép vágta el a Sport utcában. A környéket 100 méteres sugarú körben lezárták, s biztonsági okokból 20 házból összesen 13 embernek ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát.

Az érintett körzetben kikapcsolták a villanyt, míg a gázszolgáltatás szüneteltetése Turán és Galgahévízen körülbelül négyezer embert érint - tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint az aszódi tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával biztosítják a helyszínt, ahová már megérkeztek a gázszolgáltató szakemberei, akik hozzáláttak a hiba elhárításához.

A villany és a gáz kikapcsolása miatt egyetlen turai közintézményben sincs fennakadás, a hibát előreláthatólag három-négy órán belül elhárítják - mondta Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.