Korábban átfúrtak egy gázvezetéket

Visszatérhettek otthonaikba a lakók Bölcskén

Visszatérhettek otthonaikba a Tolna megyei Bölcskén azok a lakók, akiket csütörtök délután egy gázvezeték átfúrása miatt telepítettek ki.

2014.02.13 19:55MTI

A Hársfa utcában munkavégzés közben egy húsz milliméter átmérőjű gázcsövet fúrtak át, amely egy lakóház gázóráját köti össze a gerincvezetékkel. A baleset miatt az épület százméteres körzetében tizennyolc lakóházból harmincegy embernek kellett elhagynia otthonát.

A gázszolgáltató szakemberei elhárították a hibát, a balesetben senki nem sérült meg - mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.