A tettes ismeretlen

Cégnyilvántartást ígérő levél ügyében nyomoznak a rendőrök

Cégnyilvántartást ígérő levél ügyében, csalás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség.

2014.04.11 15:54MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - vállalkozóktól kapott jelzések alapján - csütörtökön tett feljelentést az V. kerületi rendőrkapitányságon - mondta Dunai Péter, az MKIK főtitkára az MTI-nek.

Az iparkamara előzőleg a honlapján azt közölte: jogi lépéseket tett azért, mert egy Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet néven bejegyzett társaság levelet küldött több cégnek is, ebben pénzt kérnek nyilvántartásban való szereplésért.

Az MKIK jelezte: nem tőlük származik a levél, és javasolják, hogy senki ne fizesse be a levélben kért összeget. Az intézet a cég nyilvános jegyzékébe való felvételért 24 ezer forintot kért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.