Elmenekültek az autóbaleset helyszínéről

Baleset Zuglóban: a cabriósok leszerelték a rendszámtáblát, majd taxival távoztak

Összeütközött két autó Budapesten, Zuglóban vasárnap - az egyik autóból, törött járművüket a helyszínen hagyva, taxival menekült el két ember. Képekkel!

2014.04.06 15:28MTI
Fotó: MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére azt közölte: vasárnap délelőtt a XIV. kerületi Egressy és Miskolci utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben a rendőrség információi szerint senki nem sérült meg.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - tették hozzá.

Az MTI tudósítója a helyszínen megtudta, hogy az egyik ütköző gépkocsiból, egy cabrióból két ember kiszállt, leszerelték a rendszámtáblát, majd taxival távoztak.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.