A családtagok hívták ki őket

Késsel hadonászott a debreceni asszony - rendőröket sebesített meg

Családtagjait, gyerekeit megöléssel fenyegette és öngyilkosságot helyezett kilátásba egy asszony debreceni társasházi lakásában.

2014.04.04 11:55MTI

Felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást az ügyészség egy késsel hadonászó asszony ellen, aki két rendőrt megsebesített Debrecenben.

Családtagjait, gyerekeit megöléssel fenyegette és öngyilkosságot helyezett kilátásba egy asszony debreceni társasházi lakásában. A családtagok rendőrt hívtak, de a késsel hadonászó asszony a két járőrt könnyebben megsebesítette, mielőtt ártalmatlanná tették.

Az ügyben a Debreceni Nyomozó Főügyészség folytat vizsgálatot, az asszonyt jelenleg kórházban ápolják, gyanúsítotti kihallgatása még nem történt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.