Késsel akarta leszúrni anyja barátját

Szamurájkarddal hadonászott: egy garnélakonzerven vesztek össze

Egy doboz garnélarákon veszett össze egy férfi az anyja élettársával, de állítása szerint semmire nem emlékszik, mert "agyát elborította a vörös köd". Szamurájkarddal és késsel támadt ellenfelére.

2013.08.22 08:15ma.hu

Anyja barátjára támadt, de állítása szerint semmire nem emlékszik az esetből a floridai Jayson Laughman, mert "agyát elöntötte a vörös köd". A 34 éves férfi azon húzta fel magát, hogy nem találta meg a garnélakonzervet és anyja párját gyanúsította meg azzal, hogy ellopta. A vita eleinte csak szóban zajlott, majd a két férfi úgy döntött, kimennek az udvarra és ott döntik el a kérdést. Laughman a beszámolók szerint egy szoborral fenyegette meg az 52 éves Michael Airhartot, de aztán úgy tűnt, mégis lehiggadt és mindketten visszamentek a házba, hogy tévét nézzenek Laughman anyjával.

Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor azonban nyugovóra tértek, a férfiban újra fellángoltak az indulatok, felkapta a szamurájkardját és azzal rontott be a hálószobába. Az ott tartózkodó párnak sikerült őt lenyugtatnia, nagy nehezen elhagyta a szobát, de az anya és a barát nem lélegezhetett fel, mert néhány másodperccel később visszatért, kezében két konyhakéssel, amit Airhart felé dobott. Kiszemelt áldozatának sikerült elrejtőznie egy ajtó mögött, így épségben megúszta a támadást, de Laughmant a rendőrség halált okozó fegyverrel elkövetett súlyos testi sértés vádjával letartóztatta, de mivel mellkasi fájdalmakra panaszkodott, egyelőre kórházban tartják szigorú őrizet alatt - számolt be az Orlando Sentinel című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.