2-szer 1 kiló nem ment Bécsbe

Parfümmel öntözte a marihuánát - a kutya így is kiszagolta

Egy-egy kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkénél egy Bécsbe tartó szerb autóbuszon, az egyik gyanúsított a drogot a kukába dobva próbált megszabadulni a csempészárutól.

2014.03.31 14:09MTI

Szenti Szabolcs Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a rendőrök hétfőre virradóra kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át a belépésre jelentkező járművet. A kutya egy 21 éves szerb nőhöz vitte a rendőrt, akinek táskája bélése mögül egy csomag került elő, amelyben az elvégzett gyorsteszt alapján egy kilogramm marihuána volt.

Ezzel egy időben a rendőrök egy másik gyanúsan viselkedő szerb nőre figyeltek fel, aki egy csomagot dobott a kukába. Az a szatyor szintén egy kilogramm marihuánát rejtett. A kutyát az sem zavarta meg, hogy a gyanúsított a kábítószert rejtő tasakot előzetesen parfümmel fújta be - közölte a százados.

A rendőrség a két nőt kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.