Nem is adhatott volna munkát

Internetes átverés miatt nyomoznak

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt nyújtott be vádiratot a Ráckevei Járási Ügyészség egy fiatal nő ellen, aki internetes álláshirdetéssel több mint 300 embert vert át.

2014.03.27 09:42MTI

Gyugyi Csilla a Pest Megyei Főügyészség szóvivője közölte: a 25 éves nagykanizsai nő 2011 decembere és 2012 júliusa között egy internetes oldalon otthon végezhető számítógépes adminisztrációs munkát kínált, amelynek feltétele 870 forint átutalása és egy "próbamunka" elvégzése volt.

A hirdetésre 314-en jelentkeztek az ország számos pontjáról, átutalták a pénzt, amiért próbamunkát kaptak ugyan, de tényleges munkát senki sem. Utóbbi biztosítására a vádlottnak nem is volt lehetősége - magyarázta a szóvivő.

A Ráckevei Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás vétségével vádolja a nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.