Nincs veszélyes anyag

Berobbant a kamragáz a Dunaferr egyik üzemében

Az üzem földszintjén és első emeletén, mintegy 150 négyzetméteren tűz keletkezett, amit a dunaújvárosi hivatásos és a létesítményi tűzoltók eloltottak. Az épület a robbanástól megrongálódott.

2014.03.26 13:21MTI

Technikai probléma miatt berobbant a benzolgyártás melléktermékeként keletkező kamragáz szerda délelőtt a Dunaferr Zrt. kokszoló üzemében, személyi sérülés nem történt - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy az üzem földszintjén és első emeletén, mintegy 150 négyzetméteren tűz keletkezett, amit a dunaújvárosi hivatásos és a létesítményi tűzoltók eloltottak. Az épület a robbanástól megrongálódott.

A szóvivő közölte: a helyszínen tartózkodik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is, amely műszeres méréseket végez. Eddig veszélyes anyagot nem mutattak ki - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.