Elfogták a szentesi támadókat

Megkötözték, kirabolták

Arcukat harisnyával eltakaró elkövetők kötöztek meg és raboltak ki otthonában egy szentesi férfit, a rendőrség néhány óra alatt elfogta a gyanúsítottakat.

2014.03.19 10:18MTI
police.hu

Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: három, harisnyát viselő férfi hétfőről keddre virradóra törte rá az ajtót a sértettre, a földre teperték, és kezeit, lábait összekötözték, majd szisztematikusan átkutatták a lakást.

A sértettől aranyat, fegyvert és drogot követeltek. Negyedik társuk, egy nő az autóban várakozott. Az ekövetők végül készpénzt, laptopokat, mobiltelefonokat és házi pálinkát vittek magukkal.

A rendőrök Szolnokon találták meg a támadók kocsiját, és végül mind a négy gyanúsítottat elfogták. A jármű átvizsgálásakor a nyomozók készpénzt és kábítószergyanús növényi törmeléket találtak - közölte a szóvivő. A négy gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.