Piac

Vasrúddal estek egymásnak a makói árusok

Rendőrségen végződött az a verekedés, amely három külföldi nemzetiségű árus között tört ki a hétvégén a makói piacon, és amelynek résztvevői vasrudat és fejszenyeleket is felhasználtak egymás ellen.

2014.03.17 09:51Havariapress
A kép csak illusztráció (forrás: MTI)

A Csongrád megyei városból vasárnap kora reggel jelentették be a megyei főkapitányságra, hogy több személy verekedett össze egymással a városi piacon.

A helyszínre kiérkező egyenruhások három román állampolgárt állítottak elő, akik, mint kiderült, mindannyian fát árultak, és emiatt vesztek össze olyannyira, hogy a szóváltásuk végül verekedésbe torkollott. A megalapozott gyanú szerint egyikük azt nehezményezte, hogy a mellette fát áruló másik két férfi rontja az üzletét, ezért több alkalommal is, hangosan szidalmazta a szomszéd árusokat.

A vitát hamar tettlegesség követte: a faárusok vasrúddal és fejszenyéllel bántalmazták egymást, az ütközetnek a rendőrök vettek véget. A három, szabadlábon hagyott férfival szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.