Baleset

Szakadékba zuhant egy ember Cseszneken - könnyebb sérülésekkel megúszta

20 méter mély szakadékba zuhant egy ember szombaton Cseszneken, mentését a tűzoltók megkezdték. Frissítve!

2014.03.01 18:08MTI

Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének tájékoztatása szerint egy ember egy húsz méter mély szakadékba zuhant a Kőmosó-ároknál.

Az eszméleténél lévő sérültet csak gyalogosan tudták megközelíteni, ellátását a mentők megkezdték. A sérült kimentése jelenleg is tart - tette hozzá.

19:30
Befejeződött a szakadékba zuhant ember mentése Cseszneknél – tájékoztatott a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

Somlai Lajos elmondta: a középkorú férfit, aki egy húsz méter mély szakadékba zuhant a Kőmosó-ároknál, a tűzoltók segítségével egy kerülőúton elszállították, nem kellett felhúzni az árok oldalán.

A férfi könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a mentők a veszprémi kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.