Túl ment a talajszinten

Szakadékba zuhant egy siklóernyős Pilisszántón

Szakadékba zuhant egy siklóernyős Pilisszántón, az Orosdy-kastély közelében szombaton délután. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2014.01.05 00:01MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila elmondta, hogy a Pilis-tetőről indult siklóernyős egy szakadék egyik fájára zuhant és ott fennakadt. A fiatalembert csak többórás küzdelem után sikerült kiszabadítani, mert a mentést nehezítették a rossz időjárási körülmények és a nehéz terepviszonyok.

A pomázi önkormányzati tűzoltók, a szentendrei hivatásos tűzoltók, a Pilis Mentőcsoport életmentő alegysége, valamint a barlangi mentők kötélpálya kiépítésével, gerincágyon hozták fel a sérültet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.