Szemtanúkat keres a rendőrség

Odacsukta az ajtó a nőt, de a buszsofőr nem segített

Cserbenhagyásos buszbaleset szemtanúit keresi a rendőrség. Egy debreceni buszsofőr odacsukott egy utast az ajtóval, majd bármiféle segítség nélkül továbbhajtott.

2014.02.11 19:07Havariapress

Tavaly november 5-én, a debreceni 34-es buszon történt az eset. A csonkatemplomi buszmegállóban szállt fel a Piac utca felé tartó buszra egy 63 éves asszony. A sofőr bezárta az ajtókat, mielőtt a nő fellépett volna mindkét lábával a buszra, s így odacsukta.

A buszvezető újra kinyitotta az ajtót, ekkor az utas egyensúlyát vesztve, lecsúszott, s az úttestre esett. Feltápászkodott, majd felszállt a buszra, s a sofőrhöz lépve közölte, hogy megsérült.

Az 55 éves buszvezető nem igazán hatódott meg: segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve a busz utasait, akik látták az eseményt vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek - személyesen, vagy hívják telefonon a 52/516-400/25-24 melléket vagy a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számot, illetve - névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.