Buszok pótolják a 4-es, 6-os villamost

Újabb Stan és Pan jelölt bénítja Budapest forgalmát

Egy gyalogos megpróbált átfutni a villamos előtt, de nekiütközött a szerelvény oldalának. Nem, ez nem börleszkfilm-forgatás, a pótlóbuszok már úton.

2014.02.11 16:20MTI
Képünk illusztráció

Baleset miatt pótlóbuszok közlekednek a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között kedd délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatott, hogy a Margit-híd budai hídfőjénél történt a baleset, eddig tisztázatlan körülmények között. Az elsődleges információk szerint egy gyalogos megpróbált átfutni a villamos előtt, de nekiütközött a szerelvény oldalának. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: egy 16 év körüli lányt vittek kórházba a helyszínről fejsérüléssel. Hogy a sérülés milyen súlyos, az a kórházban derül ki - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.