Debrecen

Rendőrök rakták fel a jó buszra az eltévedt férfit

Egy autóbusz-vezető egy férfira lett figyelmes, aki az útpadkán sétál a sötét, esős időben.

2014.02.11 11:48ma.hu

A rendőröket 2014. február 9-én 20 óra 50 perc körüli időben járőrözés közben egy autóbusz-vezető szólította meg és elmondta, hogy Hajdúszoboszló irányából közlekedett Debrecen felé a 4. számú főúton, amikor egy férfira lett figyelmes, aki az útpadkán sétál a sötét, esős időben.

A járőrök ellenőrizték a sofőr által megadott útszakaszt, ahol észrevették a sötét színű ruházatot viselő gyalogost, aki azt mondta a rendőröknek, hogy Ondód településre szeretne eljutni egy ismerőséhez, ám rossz buszra szállt fel, ezért sétál vissza Debrecenbe.

Az egyenruhások az 56 éves férfit a baleset megelőzés érdekében biztonsági intézkedés keretén belül a debreceni Segner térre vitték, ahol felszállhatott a megfelelő buszra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.