Tehetetlen iskolarendőr

Felébredt a kómából az iskola aulájába zuhant fiú

Az orvosok ötven százalék esélyt adtak neki a túlélésre. Nem emlékszik arra a napra, amikor öngyilkosságot kísérelt meg. A tanárok hiába tudtak a keménykedő gyerekekről, az iskolarendőrrel együtt tehetetlennek érzik magukat.

2014.02.07 09:42ma.hu
Forrás: MTI

Túl van az életveszélyen, felébredt a kómából az a tizenhét éves fiú, aki január elején a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában levetette magát a legfelső emeletről, írja a Blikk.

Krisztiánt a helyszínen többször újra kellett éleszteni, kómába esett, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Az orvosok ötven százalék esélyt adtak neki a túlélésre. Nem emlékszik arra a napra, amikor öngyilkosságot kísérelt meg.

A Blikk és az Origo is arról írt, hogy Krisztián zaklatták az iskolában. Egyszer az osztályterem előtt találták sírva, összeköpködött kabátban. A tanárok hiába tudtak a keménykedő gyerekekről, az iskolarendőrrel együtt tehetetlennek érzik magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.