Lángoló kémény, pincetűz

Életeket mentettek a szabolcsi rendőrök

Két helyszínen is életet mentettek a szabolcsi rendőrök, akik egy lángoló kémény és egy pincetűz miatt intézkedtek Nyírbogáton és Tiszavasváriban.

2014.01.27 13:22Havariapress

A Nyírbátori Rendőrkapitányság egyenruhásai szombat este Nyírbogát külterületén járőröztek, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy ház kéménye lángol.

Az épületben alvó idős asszonyt az egyik rendőr keltette fel, aki a kályhát is elzárta, míg társa a padláson ellenőrizte, hogy nem terjedt-e tovább a tűz. Közben értesítették a tűzoltókat, akik megszüntették az izzást és átvizsgálták a tüzelőberendezést.

Majdnem ugyanebben az időben Tiszavasváriban is lakástűzhöz riasztották a hatóságokat, s a helyszínre itt is rendőrök értek először.

Az egyenruhások a lángoló pincéből és a két szomszédos épületből összesen hét embert kísértek ki biztonságos távolságra, majd a nagy hidegre való tekintettel a járőrautókba ültették őket, az oltás idejére.

A lángokat az időközben kiérkező tűzoltók fékezték meg, személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.