A 3. emeleten csaptak fel a lángok

Szolnoki lakástűz - fokozatosan visszaköltözhetnek a lakók

Csütörtök délutántól fokozatosan visszaköltözhetnek a lakók abba a szolnoki, Mikszáth utcai társasházba, amelynek harmadik emeletén egy lakásban nem sokkal éjfél után tűz keletkezett.

2014.01.09 14:39MTI
MTI

A földszinti, az első és második emeleti lakások délutántól ismét lakhatók, mert ott már van gáz-, víz- és áramszolgáltatás. A harmadik emeletre a villanyvezetékek átvizsgálása után, várhatóan este lehet majd visszaköltözni - mondta Gyuricska Éva, a város polgármesteri hivatalának sajtóreferense.

A kigyulladt és kiégett harmadik emeleti önkormányzati lakás bérlőjének egy másikat ajánlanak fel - tette hozzá. A szolnoki Mikszáth utca 75 lakásos társasházat a tűz miatt hatvanegy embernek kellett elhagynia az elmúlt éjszaka. A károk felmérése még folyik, a lángok miatt többek között a villamos vezetékek egy része megolvadt, és cserére szorul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.