Ismét Pécsett

Nem múlik el nap trafikrablás nélkül?

Fegyveres rabolt ki egy dohányboltot Pécsett. A 20-22 év körüli támadót keresik a rendőrök.

2014.01.03 08:50Havariapress

Csütörtökön este 8 órakor rontott be egy fiatal férfi a baranyai megyeszékhely Lahti utcájában, egy élelmiszerbolt mellett található trafikba.

Az arcát maszkkal eltakaró, fehér kapucnis fölsőt, mintájában koponyát formázó pulóvert viselő férfi pisztolyt fogott az eladóra, majd a bevetelt követelte. Miután megkapta a pénzt, elmenekült.

A bolt biztonsági kamerája rögzítette a rablótámadást. A 20-22 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú rablóról készült felvételt a rendőrség a honlapján nyilvánosságra hozta. Az ügyben rablás miatt nyomozást folytató Baranya Megyei Rendőr-főkapitánysag kéri, aki a férfit felismeri, s tudja, hol tartózkodik, jelentkezzen a Telefontanú ingyenesen hívható számán (80 555-111), vagy a 107-es, 112-es segélyhívón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.