Pécsett

Megint pisztollyal ment valaki a trafikba - nem a cigije fogyott ki...

Kirabolt egy fegyveres férfi kedden hajnalban egy dohányboltot Pécsett. A rablást rögzítette a bolt biztonsági kamerája, a támadót a rendőrök keresik.

2013.12.31 11:59Havariapress

Kedden hajnalban rontott be egy munkásnadrágot, kapucnis fölsőt, azon dzsekit viselő, arcát maszkkal eltakaró férfi a Nagy Imre úti trafikba. Pisztolyt kapott elő, majd azzal fenyegetőzve követelte a bevételt. Az eladó átadta a pénzt, a támadó zsákmányával elmenekült.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rablás miatt indított nyomozást. A rablótámadást rögzítette az üzlet biztonsági kamerája, a felvételt a rendőrség a honlapján nyilvánosságra hozta.

A nyomozók kérik, aki a 25-30 év körüli, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú férfit a felvételen felismeri, a rablásról, az elkövetőről érdemi információval szolgálhat, jelentkezzen a 107-es vagy a 112-es segélyhívón, illetve a Telefontanú (80 555-111) ingyenesen hívható számán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.