Rendőrök rángatták ki a kocsiból

Nem volt jogsija, ezért nem állt meg

Üldözés után fogtak el egy, a rendőri jelzésre fittyet hányó autóst Móron. A vasútállomásnál megállított sofőr kiszállni sem akart, ezért erőszakkal szedték ki a rendőrök.

2013.12.25 11:54Havariapress

Kedden délután próbáltak megállítani egy autót a 81-es főút móri szakaszán a rendőrök. Az autós nem állt meg a jelzésre, menekülni kezdett. A rendőrök a vasútállomásig üldözték, ott sikerült elállniuk az útját.

A sofőr nem akart kiszállni a rendőri felszólításra, ezért kényszert alkalmazva szedték ki a kocsiból. Előállítása után kiderült, azért menekült, mert nincs jogosítványa. A férfival szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.