Eljárási hibákra hivatkozva

Új eljárás indul a szekszárdi jogosítványügyben

Az érintettek döntő többségét, köztük a fő vádlottakat illetően hatályon kívül helyezte a korábbi ítéletet a Pécsi Ítélőtábla csütörtökön, és új eljárásra kötelezte az elsőfokú bíróságot a szekszárdi jogosítványügyben.

2013.10.17 11:53MTI

A táblabíróság súlyos eljárási hibák és megalapozatlanság miatt az ötven vádlottból csak tíz esetében tudott érdemben foglalkozni a Szekszárdi Törvényszék egy évvel ezelőtt hozott döntésével.

A perben az ügyészség a Nemzeti Közlekedési Hatóság volt vizsgabiztosát, ügyintézőjét, két autósiskola vezetőjét, egy oktatót és autóvezető tanulókat vádol azzal, hogy 2005 és 2008 között pénzt kértek, fogadtak el, illetve adtak a sikeres vizsgák érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.