Tűz

Három gyerek és egy felnőtt megsérült egy lakástűzben Ároktőn

Ároktőn, a Dózsa György úton egy családi ház egyik szobájában pusztítottak a lángok. A gyerekeket és a felnőttet könnyebb égési sérülésekkel szállították kórházba.

2013.12.23 22:43MTI

Lakástűz pusztított a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ároktőn hétfő késő este, három gyerek és egy felnőtt megsérült - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel. Hudák Andrea elmondta, hogy Ároktőn, a Dózsa György úton egy családi ház egyik szobájában pusztítottak a lángok. A gyerekeket és a felnőttet könnyebb égési sérülésekkel szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.