Tragédia

Lakástűzben meghalt egy ember Fehérgyarmaton

A lángok a ház egyik első emeleti lakásában csaptak fel, a tüzet a három járművel a helyszínre riasztott mátészalkai és a fehérgyarmati tűzoltók percek alatt megfékezték.

2013.12.18 22:54MTI

Egy ember meghalt, egy embert pedig megsérült, amikor tűz ütött ki az egyik fehérgyarmati társasházban szerda este - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Takács Judit közlése szerint a lángok a ház egyik első emeleti lakásában csaptak fel, a tüzet a három járművel a helyszínre riasztott mátészalkai és a fehérgyarmati tűzoltók percek alatt megfékezték.

Az MTI információi szerint a tűzben a lakásban lakó nő vesztette életét, a lépcsőházból egy embert füstmérgezés gyanújával megfigyelésre kórházba vittek a mentők. A beavatkozás idejére a lakókat ideiglenesen kitelepítették lakásaikból. Három lakó rokonoknál talált szállást, a többi érintett hét lakó az oltás után visszatérhetett otthonába - tette hozzá Takács Judit. A tűz okának kiderítésére tűzvizsgálat indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.