Tolna

Kutyasétáltatás közben talált kézigránátot

Kiderült az is, hogy egy fémházas kábelelosztó milyen megtévesztően hasonlít egy bombára.

2013.12.22 09:26ma.hu

Egy kaposszekcsői férfi tett bejelentést 2013. december 21-én, mert kutyáját sétáltatva egy földből kiálló kézigránátot talált egy szántóföld szélén Kaposszekcső határában.

A kaposszekcsői körzeti megbízott a veszélyes helyet lezárta. A Magyar Honvédség tűzszerészei 30 napon belül intézkednek a B veszélyességi kategóriába sorolt gránát elszállításáról.

Egy szekszárdi építkezésen is bombának látszó tárgyat találtak 2013. december 21-én 13 óra 30 perckor. Egy markológép kanalába zuhant egy gyanús tárgy, ezért a munkálatokat leállították és az építésvezető bejelentést tett a rendőrségre. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínt biztosították.

A tűzszerészek a tárgyat megvizsgálták, majd megállapították, hogy az nem bomba, hanem egy fémházas kábelelosztó, amely megtévesztően hasonlít egy bombára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.