Angyalföld

Éles volt a szélvédőre rakott kézigránát

Éles volt az a kézigránát, amit egy férfi talált kedden este autója szélvédőjén, a XIII. kerületi Klapka utcában. A rendőrség robbanóanyaggal visszaélés miatt indított nyomozást.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.09.18 15:04Havariapress
KATT a képre! >>>

Kedden kora este, fél 7 körül talált rá a robbanószerkezetre egy férfi a saját, a XIII. kerületi Tüzér utca és Klapka utca kereszteződésében leparkolt autóján. A feltehetően fenyegetésnek szánt kézigránátot a gépkocsi szélvédőjére helyezte egy ismeretlen személy. A szakértői vélemény alapján a kézigránát éles volt. A robbanószerkezetet a rendőrség tűzszerészei hatástalanították, majd elszállították. A tűzszerészeti munkálat idejére a környező épületek lakóit, mintegy 70 embert biztonságos helyre kísértek. Az ügyben robbanóanyaggal visszaélés miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.