Nyaklánctépőt keres a rendőrség

Spray-vel bénította meg áldozatát

Nyaklánctépőt keres a rendőrség. A támadó egy VII. kerületi utcán állította meg áldozatát, lefújta spray-vel, majd letépte a nyakláncát.

2013.12.18 08:13Havariapress
police.hu

Október 25-én délben, a Kürt utcában támadott áldozatára az útonálló: válltáskáját próbálta megszerezni, de nem járt sikerrel. Ekkor a férfi előkapott egy spray-t, maró anyagot permetezett az áldozat arcába, majd letépte nyakláncát, s azzal elmenekült. A támadóról grafikát készített a rendőrség, a képet honlapjukon nyilvánosságra hozták.

A rablás miatt nyomozást folytató VII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, aki a férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja az 1 461-8100/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 80 555-111-es számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.