Több tonna hulladék

Teherautóval lopták a színesfémet

Elfogtak két férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy teherautóval hordtak el színesfémet Győrben egy helyi cég telephelyéről.

2013.12.11 17:26MTI

Kedd hajnalban a járőrök egy Győrszentiván felé tartó teherautót állítottak meg, amely tele volt színesfémhulladékkal. A teherautó sofőrje és utasa a rendőröknek azt mondta, hogy a rakományt több hete Ausztriában vásárolták, de a részletekkel kapcsolatban ellentmondásba keveredtek.

Kiderült, hogy a két férfi egy győri telephelyről vitte el a több villanymotorból, mozdonyok bontásából származó rakományt. A 6,5 tonna vörösréz tartalmú hulladékot targoncával pakolták fel a teherautóra. A rendőrök lefoglalták a fémhulladékot, és visszaadták a tulajdonosnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.