Egy halott, két sérült

Személyvonat gyűrte maga alá az autót - két embert megmentettek

Személyvonattal ütközött össze egy autó Polgárdiban. A vasúti átjáróban történt balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

2013.12.07 10:50Havariapress

Szombaton délelőtt történt a baleset Polgárdi beleterületén, a Vasút utcai vasúti átjáróban. Egy személyautó hajtott a sínekre, feltehetően a tilos jelzés ellenére. A gépkocsinak nekirohant az éppen arra tartó személyvonat. A személyautót a mozdony maga alá gyűrte.

A gépkocsit vezető férfi szörnyethalt. A tűzoltók két utast, egy nőt és egy férfit élve emeltek ki a roncsból. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a sérültek életéért a helyszínen küzdenek a mentők.

A vonaton mintegy száz ember utazott, sem nekik, sem a mozdonyvezetőnek nem esett baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.