Újfehértó és Nyíregyháza között

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött: halálos baleset a 4-esen

Az összeroncsolódott autóba beszorult, eszméletlen állapotban lévő embert a tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek, de ők már nem tudtak rajta segíteni.

2013.12.06 11:01MTI
Fotó: MTI

Meghalt egy ember a 4-es főút Újfehértó és Nyíregyháza közötti szakaszán pénteken délelőtt, ahol kisteherautó és személygépkocsi ütközött.

Az összeroncsolódott autóba beszorult, eszméletlen állapotban lévő embert a tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek, de ők már nem tudtak rajta segíteni.

Fehérvári Marietta, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy a baleset körülményeinek helyszíni vizsgálata teljes útzár mellett kezdődött meg, ami órákig is eltarthat a 4-es főút Újfehértó és Nyíregyháza közötti szakaszán.

Takács Judit, a katasztrófavédelmi igazgatóság térségi szóvivője beszámolt arról is, hogy az éjjel hullott néhány centiméteres hó miatt Ramocsaháza és Székely között is forgalmat akadályozó baleset történt, ott egy kamion fordult keresztbe az úton. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltók egy erőgép segítségével húzták vissza az úttest közlekedési sávjába az önjáróképtelenné vált, részben az árokba csúszott járművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.