Kábel, kábel

Úgy lopta az áramot, hogy megölhette volna a szerelőt

A kábeltévés vezetéken elvégzendő karbantartási munka áramütéssel járhatott volna.

2013.12.01 10:10ma.hu

Életveszélyt okozva lopta az áramot egy férfi Dombóváron. A nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség.

A kábeltelevízió-vezeték tartókábelén keresztül vezették be az áramot egy dombóvári házba. Az áramlopás életveszélyes volt, a kábeltévés vezetéken elvégzendő karbantartási munka áramütéssel járhatott volna.

Az ügyben az áramszolgáltató cég tett feljelentést a rendőrségen, 2013. márciusában. A Dombóvári Rendőrkapitányság nemrég zárta le a nyomozást.

A ház 58 éves tulajdonosát foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés bűntett, valamint nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják. A nyomozati iratokat 2013. november 28-án vádemelési javaslattal küldték meg a Dombóvári Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.