Útzár az 1-es főúton

Német páncéltörő lövedéket találtak Komáromban

Egy német páncéltörő lövedéket azonosítottak be Komárom Szőny városrészében a Nagyboldogasszony templom előtti területen; az 1-es főúton továbbra is érvényben van az útzár kedd este.

2013.11.19 20:45MTI

Németh-Zsohár Agnieszka, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta: a szőnyi római katolikus templom kertjéből, földmunkák közben előkerült robbanószerkezet páncéltörő lövedék. A szerkezetet a központi gyűjtőbe szállítják.

A tűzszerészi vizsgálatok idejére korábban 100 méteres sugarú körben kiürítettek 30 lakóházat, a lakók már visszatérhetnek otthonaikba. Az 1-es főút, a Széchenyi utca szintén százméteres szakaszon történt lezárása hozzávetőlegesen még egy órán át érvényben marad, amíg a földmunkák során átmozgatott földet is át nem vizsgálták a tűzszerészek - tette még hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.