Az ítélet nem jogerős

Gyorsított eljárás: egy év letöltendő a Jászai Mari téri "gyerekrablónak"

A személyi szabadságnak védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett megsértése bűntett kísérlete miatt - többszörös visszaesőként - állította gyorsított eljárásban bíróság elé a 60 éves nőt.

2013.11.19 10:40MTI
Fotó: MTI

Gyorsított eljárásban - nem jogerősen - egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn azt a nőt, aki egy hónappal ezelőtt a fővárosi Jászai Mari téri villamosmegállóból megpróbált erőszakkal magával vinni egy négyéves kisfiút - közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész kedden.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a személyi szabadságnak védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett megsértése bűntett kísérlete miatt állította gyorsított eljárásban bíróság elé a 60 éves nőt.

A bíróság a tettét többszörös visszaesőként elkövető vádlottat bűnösnek mondta ki, és egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosításért fellebbezést jelentett be, hosszabb időtartamú, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kérve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.