Zavart nő akart magával vinni egy kisfiút

Újabb gyerekrablási kísérlet?

Személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a rendőrség az ellen a nő ellen, aki csütörtök reggel Budapesten erőszakkal magával akart vinni egy négyéves kisfiút.

2013.10.17 13:15MTI

A 60 éves nő, akit előállítottak az V. kerületi rendőrkapitányságra, zavartan viselkedett, ezért az eljárásba elmeszakértőt is bevonnak.

A tájékoztatás szerint a kisfiú édesanyjával villamosra várt a Jászai Mari téren, amikor egy nő odalépett hozzájuk, az édesanyja kezét fogó gyereket megragadta, és maga felé húzta.

A bejelentést követően öt perccel a helyszínre érkező járőrök már a megálló padján ülve találták az asszonyt, aki a rendőrök kérdéseire zavartan és összefüggéstelenül válaszolt.

Azt állította, azért akarta magával vinni a gyermeket, hogy a Széll Kálmán téren meleg teát és zsíros kenyeret adhasson neki.

A kisfiúnak az ijedtségen túl bántódása nem esett, sérülést nem szenvedett - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.